Gran Bretagna. Londra. Tau22

Проект

ЛОНДОН: монтаж на самопочистващи се тоалетни TAU22.
Клиент: Healthmatic
Местонахождение: Лондра
Година: 2010
Модел: TAU22 самопочистващи се тоалетни
брой обекти: 42

Община Лондон е възложила монтажа на 42 самопочистващи се обществени тоалетни, пригодени за лица със специални нужди, снабдени с маси за смяна на пелените на бебета. Идеята е дизайнът на съоръженията да се впише в цветовете и архитектурния облик на града. Благодарение на отличителните възможности на дизайна, максималната гъвкавост и специално разработените решения от гледна точка на естетика и функционалност, PTMatic са създали тоалетна с меки и плавни външни линии, обогатени с покрив от фибростъкло, който пропуска естествена светлина в кабинката на тоалетната.

Описание

TAU22 e  ВЪНШНА АВТОМАТИЧНА  Самопочистваща се тоалетна, проектирана и изпълнена като  смесица от дизайн и технология. Тя гарантира абсолютна безопасност на потребителите и перфектна дезинфекция и изсушаване след всяко ползване.

Съоръжението е оборудвано  с автоматична плъзгаща се врата, която  се отваря и затваря, мивка с автоматични диспенсери за  вода, сапун и топъл въздух, кошче за отпадъци, защитено срещу вандалски действия, перила за хора със специални нужди  и дистанционно управление за незабавно и ефективно управление.

Тоалетните TAU22 се дезинфекцират автоматично  след всяко ползване със специалната система  PLUS TECHNOLOGY®  

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично промиване на тоалетната чиния след използване, измиване  и дезинфекциране на  чинията,  изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекция на  стените на тоалетната на височина до 0,8 м около чинията и  мивката;
  • Почистване на подовете с движещата се система за  механично отстраняване на отпадъци; измиване, дезинфекция и  изсушаване на  подовете с технологията Lava–Tergipavimento®, патент nr. MI 2005 A001873.
  • Цялата тоалетна се измива и  хигиенизира докато е затворена през нощта със специалния цикъл на дезинфекция  DCN-ECO3®