Italia. Grosseto TWAW

Проект

ГРОСЕТО: монтаж на самопочистващи се тоалетни  TMAX с външни душове.
Клиент: Община ГросетоМестонахождение: Гросето
Година: 2010
Модел: TMAX самопочистваща се тоалетна с душ
брой обекти: 2

Община Гросето е възложила поръчка във връзка с нуждата   да оборудва плажовете си с  две самопочистващи се тоалетни  и външни душове в отговор на потребностите на туристите и на местната общност.

Описание

TMAX е АВТОМАТИЗИРАНА   Самопочистваща се тоалетна за ВЪНШНО приложение, проектирана и изградена като уникално съчетание на дизайн и технология. Съоръжението гарантира  безопасност на потребителите и перфектна  хигиена и изсушаване след всяко ползване. Този модел отговаря на най-високите очаквания  за естетика и функционалност  на модерните градове:  синергията между висока устойчивост  на компонентите и  гъвкавост на външните покрития осигурява перфектното вписване във всяка градска среда.

Съоръжението е снабдено с  автоматична плъзгаща се врата, която се отваря и затваря, мивка с автоматични диспенсери  за вода, сапун и горещ въздух, кошче за отпадъци, защитено срещу вандалски действия, огледало, перила  за хора със специални нужди и  система за незабавно и ефективно дистанционно управление.  Има също така и два външни душа, активирани с бутон за натискане.

Тоалетните TMAX се измиват и дезинфекцират  автоматично след всяко ползване със специалната система  PLUS TECHNOLOGY®  

 

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично промиване на тоалетната чиния след използване, измиване  и дезинфекциране на  чинията,  изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекция на  стените на тоалетната на височина до 0,8 м около чинията и  мивката;
  • Почистване на подовете с движещата се система за  механично отстраняване на отпадъци; измиване, дезинфекция и  изсушаване на  подовете с технологията Lava–Tergipavimento®, патент nr. MI 2005 A001873.
  • Цялата тоалетна се измива и  хигиенизира докато е затворена през нощта със специалния цикъл на дезинфекция  DCN-ECO3®