Проект

ORIO AL SERIO – ПАРКИНГ НА ЛЕТИЩЕТО: монтаж на TMATIC 2H самопочистваща се тоалетна.
Клиент:
Milesi Company
Местонахождение: паркинга на летище Orio al Serio
Година: 2014
Модел: Самопочистваща се тоалетна TMATIC 2H
брой обекти: 1

Toilitech е проектирало и изпълнило външна самопочистваща се тоалетна с две кабинки за лица със затруднения за италианската компания “Milesi”. Съоръжението е монтирано на паркинга на летище Orio al Serio. Проектът е предназначен да отговори на нуждите от обществени съоръжения, които гарантират високо ниво на хигиена и чистота след всяко ползване благодарение на своята система за измиване.

Описание

PTMATIC е линия ВЪНШНИ АВТОМАТИЗИРАНИ и Самопочистващи се тоалетни проектирани така, че да комбинират надеждността и дългосрочното ползване благодарение на модерна технология, която гарантира безопасността на потребителите и перфектното хигиенизиране след всяко ползване.  Блоковете включват  две или повече кабини, които могат да се изпълнят като самопочистващи се тоалетни  за лица със затруднения, унисекс тоалетни, съблекални, душове, складови помещения, писоари и др.

Тоалетните TMATIC се измиват автоматично и се дезинфекцират с нашата специална система SMART® ТЕХНОЛОГИЯ:

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично измиване на тоалетната чиния след ползване, измиване и дезинфекциране на тоалетната чиния, изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекциране на стените около тоалетната чиния на височина до 0,8 м.;

Почистване на подовете с дюзи под високо налягане