Romania Bucharest Tone

Проект

БУКУРЕЩ (РУМЪНИЯ): монтаж на самопочистваща се тоалетна TONE.
Клиент:
Comex Rom – община Букурещ
Местонахождение: Букурещ
Година: 2012
Модел: TONE самопочистващи се тоалетни
брой обекти: над 30

Град Букурещ е в процес на осигуряване на града с мрежа от самопочистващи се тоалетни. Проектът започва с монтиране на 45 тоалетни TMatic и продължава през 2012 г. с монтажа на новия модел  TONE, подходящ за хора без увреждания,  с плъзгаща се врата и  вътрешно и външно светодиодно осветление.Град Букурещ е в процес на осигуряване на града с мрежа от самопочистващи се тоалетни. Проектът започва с монтиране на 45 тоалетни TMatic и продължава през 2012 г. с монтажа на новия модел  TONE, подходящ за хора без увреждания,  с плъзгаща се врата и  вътрешно и външно светодиодно осветление.

Описание

TCAB TONE е ВЪНШНА САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ТОАЛЕТНА, подходяща за ползване от хора без увреждания, проектирана и изградена да съчетава надеждност, възможност за дълго ползване и висока технология, която гарантира безопасността на потребителите и  перфектна дезинфекция след всяко използване.

Тоалетните TCAB TONE се измиват и дезинфекцират автоматично  със системата ТЕХНОЛОГИЯ  SMART®

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • • Автоматично измиване на тоалетната чиния след ползване, измиване и дезинфекциране на тоалетната чиния, изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекциране на стените около тоалетната чиния на височина до 0,8 м.;
  • Измиване и дезинфекциране на подове с дюзи под високо налягане