Gran Bretagna Glasgow UNIT

Проект

ГЛАЗГОУ (Шотландия): монтаж на UNIT самопочистващи се тоалетни .
Клиент: Healthmatic
Местонахождение: Глазгоу
Година: 2008
Модел: UNIT самопочистваща се тоалетна с вътрешни части TBOX
брой обекти: 3

Община Глазгоу в рамките на проект за осигуряване на обществени тоалетни в града възлага монтирането на 12 TBOX вътрешни съоръжения и  3 UNIT външни съоръжения.

UNIT е специален блок, предназначен за  този вид проекти. Блокът е облицован с  външни боядисани в черно  панели от темперирано стъкло и съдържа две тоалетни TBOX,  една за хора със затруднения и една за такива без затруднения.

Описание

TBOX е ВЪТРЕШНА АВТОМАТИЗИРАНА Самопочистваща се тоалетна, предназначена да замести  традиционните тоалетни.  Тя елиминира необходимостта от  поставяне на плочки на стените, подове, врати, тръбопровод и др.
Съоръжението е предназначено да съчетае дизайн и технология, гарантирайки безопасност на  потребителите и перфектна дезинфекция след всяко използване.

Съоръжението е с автоматична плъзгаща се врата за отваряне и затваряне, мивка с автоматични диспенсери за пускане на вода, сапун и топъл въздух, кошче за боклук, обезопасено срещу вандалски действия, огледало,  дръжки за  лица със затруднения и дистанционна система за управление за ефикасно и директно управление.

Тоалетните TBOX   се измиват и почистват автоматично след всяко ползване със специалната система ТЕХНОЛОГИЯТА PLUS ®   

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично измиване на тоалетната чиния след ползване, измиване и дезинфекциране на тоалетната чиния, изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекциране на стените около тоалетната чиния на височина до 0,8 м. и мивка;
  • Почистване на подовете с  подвижна система за механично отстраняване на замърсявания; измиване, дезинфекциране и изсушаване на подовете с технологията Lava–Tergipavimento®, патент nr. MI 2005 A001873.
  • Цялата тоалетна се измива и хигиенизира докато е затворено през нощта с изключителния цикъл за дезинфекциране DCN-ECO3®