TOILITECH

Основана през 2014 г., TOILITECH е марката, с която PTMatic комерсиализира самопочистващите се тоалетни, автоматичните обществени тоалетни (АОТ), сглобяемите тоалетни, еко тоалетните и интегрираните градски решения.

TOILITECH обслужва международния пазар и благодарение на капацитета си за иновации и непрекъснато развитие на модерни формални и технологични решения е едно от водещите световни имена в предлагането на обществени тоалетни.

Продуктова гама

TOILITECH предлага широка гама продукти, включително самопочистващи се тоалетни, сглобяеми тоалетни, автоматизирани традиционни тоалетни, екологични сухи тоалетни и тоалетни тип асансьор.

Решения за всяка нужда

Всички устройства на TOILITECH са проектирани и изпълнени така, че да осигуряват достъпност за хората със специални нужди. Всички наши продукти отговарят на законодателните изисквания на всички наши разнообразни пазари. TOILITECH е посветено на непрекъснато проучване на вътрешната ергономика на своите съоръжения и разработва широка гама технологични решения (гласови команди, вътрешни и външни инструкции с ползване на Брайл, големи бутони за управление, осветени с диодни лампи и др.) в помощ на потребители в неравностойно положение или със специални нужди.

В допълнение към нашите решения за хора със специфични нужди, нашите тоалетни са проектирани така, че да отговарят на нуждите на специфични групи като деца (маси за смяна на пелени, системи за безопасност, предназначени за деца и др.), възрастни (големи бутони за управление, осветени с диодни лампи, разпръсната светлина, липса на препятствия по пода, PTCall® система за спешни повиквания и др.).

Мисия

Основната цел на TOILITECH е да осигури на потребителите на своите обществени тоалетни усещане за пълна хигиена и безопасност, два въпроса от ключово значение за приятното и комфортно ползване на нашите съоръжения.

Опитът, придобит в годините на производство на обществени тоалетни, е довел до това дружеството да разработи значителна гама продукти, които предлагат ефективен отговор на всички възможни потребности на нашите клиенти. Някои самопочистващи се тоалетни на TOILITECH са в експлоатация вече над двадесет години и въпреки това функционират перфектно благодарение на нашата планирана програма за обслужване и поддръжка.

Силни страни

Всички тоалетни на TOILITECH са резултат на задълбочени проучвания с ревностно внимание към дизайна, който трябва да осигури максимална гъвкавост при решенията за ползване във външна и вътрешна среда, удобство и модерна технология. Това гарантира цялостната безопасност на потребителите и най-високи нива на чистота и дезинфекция.

Нашите тоалетни са предназначени за монтиране на открито (паркинги, пазари, автобусни гари, паркове, площади и др.), на закрито в съществуващи сгради (исторически сгради и места с художествена стойност), както и в нови сгради и обекти (подземни паркинги, метро станции и др.).

Следпродажбено обслужване

TOILITECH осигурява ефикасно управление и поддръжка на своите съоръжения благодарение на патентованата технология, която дава възможност за дистанционно наблюдение на всеки обект. Специализирани техници периодично посещават всички тоалетни, за да гарантират тяхното ефективно и ефикасно функциониране във времето.

НАШИЯТ ЕКИП

Riccardo Rinaldi

Рикардо Риналди

Chief executive Officer

Email: [email protected]

Jessica Spadon

Jessica Spadon

Commercial Assistant, Order Management Specialist.

Email: [email protected]

Didier Pons

Didier Pons

Technical Manager

Email: [email protected]