ITALIA AUTOSTRADA CASTELFRANCO EMILIA TCAB2H

Проект

МАГИСТРАЛА A14   – място за спиране  Кастелфранко Емилия: монтаж на TMATIC 2H самопочистваща се тоалетна.
Клиент: Marimm S.r.l.
Местонахождение: магистрала A14  – място за спиране  Кастелфранко Емилия   Година: 2013
Модел: Самопочистваща се тоалетна  TMATIC 2H
брой обекти: 1

PTMatic е проектирана и изпълнена с външна самопочистваща се тоалетна с две кабинки за лица със специални нужди за италианската компания “Autostrade per l’Italia”. Съоръжението е монтирано на мястото за спиране Кастелфранко Емилия. Проектът трябва да отговори на нуждите от обществено съоръжение, което може да гарантира благодарение на автоматичната си система за измиване, високи нива на хигиена и чистота след всяко ползване.

Описание

TMATIC е линия ВЪНШНИ АВТОМАТИЗИРАНИ   Самопочистващи се тоалетни проектирани така, че да комбинират надеждността и дългосрочното ползване благодарение на модерна технология, която гарантира безопасността на потребителите и перфектното хигиенизиране след всяко ползване.  Блоковете включват  две или повече кабини, които могат да се изпълнят като самопочистващи се тоалетни  за лица със специални нужди, унисекс тоалетни, съблекални, душове, складови помещения, писоари и др.

Тоалетните TMATIC се измиват автоматично и се дезинфекцират с нашата специална система SMART® ТЕХНОЛОГИЯ:

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично промиване на тоалетната чиния след ползване, измиване и дезинфекциране на тоалетната чиния, изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекциране на стените около тоалетната чиния на височина до 0,8 м.;
  • Почистване на подовете с дюзи под високо налягане