Paesi Bassi Herleen Twaw

Проект

ХЕРЛЕЕН (ХОЛАНДИЯ): монтаж на TMAX самопочистваща се тоалетна.
Клиент:
Urilift
Местонахождение: ХЕРЛЕЕН
Година: 2011
Модел: TMAX самопочистваща се тоалетна
брой обекти: 1

Град Херлеен в рамките на преструктуриране на пешеходния площад включи монтирането на самопочистваща се тоалетна с високи нива на безопасност и чистота. PtMatic проектира автоматизираната тоалетна TMAX с черни плочки отвън и покритие от неръждаема стомана.

Описание

TMAX е АВТОМАТИЗИРАНА и Самопочистваща се тоалетна за ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ, проектирана и  изградена в уникално съчетание на дизайн и технология.  Съоръжението гарантира безопасността на потребителите, перфектна хигиена  и изсушаване след всяко ползване. Моделът отговаря на най-високите естетически стандарти  и функционални изисквания  на съвременните градове: синергията между висока устойчивост на компонентите и  гъвкавост на външния завършек  позволява перфектното вписване  във всяка градска среда.

Съоръжението е с автоматична плъзгаща се врата за отваряне и затваряне, мивка с автоматични диспенсери за пускане на вода, сапун и топъл въздух, кошче за боклук, обезопасено срещу вандалски действия, огледало,  дръжки за  лица със затруднения и дистанционна система за управление за ефикасно и директно управление.

Тоалетните TMAX се измиват и почистват автоматично след всяко ползване с  нашата специална ТЕХНОЛОГИЯ  PLUS ®

  • Micro-flush покритие на тоалетната чиния по време на ползване;
  • Автоматично измиване на тоалетната чиния след ползване, измиване и дезинфекциране на тоалетната чиния, изсушаване на горната част на чинията;
  • Измиване и дезинфекциране на стените около тоалетната чиния на височина до 0,8 м. и мивка;
  • Почистване на подовете с  подвижна система за механично отстраняване на замърсявания; измиване, дезинфекциране и изсушаване на подовете с технологията Lava–Tergipavimento®, патент nr. MI 2005 A001873.
  • Цялата тоалетна се измива и хигиенизира  докато е затворена през нощта с Цикъла за дезинфекциране DCN-ECO3®